Schrijf je in voor onze luxe barbecue.

Genieten van een heerlijke barbecue tijdens onze jubileumviering op 9 september 2023! Onze barbecue is een perfecte gelegenheid om oude vrienden terug te zien en te genieten van alles wat wij vers voor jullie bereiden.

Wij verzorgen een heerlijke barbecue met smakelijke gerechten, of je nu een vleesliefhebber bent of een vegetarisch dieet volgt, we hebben voor elk wat wils. Laat even weten op het inschrijf formulier of je een speciaal dieet volgt zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

De kosten voor de barbecue zijn slechts 20 euro voor volwassenen (12 jaar en ouder) en 15 euro voor kinderen onder de twaalf jaar.

Schrijf je in en verzeker jezelf van een plekje bij onze barbecue. We kijken er naar uit om samen met jou te genieten van heerlijk eten, goed gezelschap en een onvergetelijke dag op ons 90-jarig jubileum!

Inschrijven voor de barbecue kan tot 25 augustus, graag voor deze datum de kosten hiervan te voldoen op rekening nummer NL78RABO0185231403 onder vermelding van: Barbecue reünie + Achternaam. Betalen kan ook via de betaallink in de bevestigs e-mail